Inramningar

Till Frameworks ramverkstad i Malmö är företag, fotografer och konstnärer samt alla andra intresserade varmt välkomna. Vi utför alla sorters inramningar. Vi arbetar i första hand i Malmö och Öresundsregionen men har även kunder i andra delar av Sverige och Norden.

Arbetet med värdefulla bilder är för oss inget nytt. Den slutgiltiga presentationen, steget från pågående till avslutat arbete är väldigt belönande och oerhört viktigt. Att kunna erbjuda våra tjänster och erfarenheter känns väldigt inspirerande.

Ramverkstan tillverkar ramar helt efter dina önskemål, från enskilda inramningar till stora partier.

Vi erbjuder ett stort utbud av massiv valnöt, körsbär, ek, björk, ask mm i profiler eller behandlingar som inte återfinns hos någon annan ramverkstad.

Frameworks har även möjlighet att att förädla dina bilder genom att fodra upp på olika skivmaterial. Allt från kapa till dibond till honeycomb. Ett nära samarbete med en printing studio gör att du även kan printa ut dina verk genom oss.

Några av våra kunder:

Region Skåne, Moderna museet, Victoria teatern, Malmö museum, Landskrona Foto, Konsthögskolan Malmö, Landskrona museum, Kristianstad museum, MSB myndigheten, Fotografer, Illustratörer, Konstnärer, Naturcentrum, Lunds Universitet, Jack & Wolf, Galleri Krets, Alfa Laval, Signal, Räddningstjänsten Höör, Teckningsmuseet i Laholm, Mästerverk, etc

WP_20161003_002

FRAMEWORKS är mer än en ramverkstad. I galleriet huserar även BREADFIELD!

Det finns (foto)böcker att ofta återkomma till. De som vid varje ”läsning” visar sig på nytt. Breadfield har de senaste åren fokuserat på och intresserat sig för just dessa fotografiska publikationer.

Nu fördjupas det arbetet genom lanseringen av ett unikt förlagssamarbete; The Photobook Collective. Sammanslutningen består förutom av

Breadfield Press av de fristående förlagen Sailor Press, Nobody Books, Landskrona Foto Publications och fotografen Gerry Johansson.

Gemensamt för förlagen är att de intresserar sig för fotoboken i sin egen rätt. I ett utforskande av alla de sammansatta beståndsdelar som utgör mediet.

Så välkommen till Breadfields fotobokhandel för att ta del av alla deras publikationer och printar från de förlag som är knutna till kollektivet.

Utskrift